OM OSS

Välkommen till HK BYGG

Välkommen till oss på HK Bygg AB

 

HK Bygg i Ljungaryd AB är en byggvaruhandel med en hög servicegrad och en familjär stämning. Hos oss finns också det gedigna kunnandet, inte så konstigt eftersom vi startade vår verksamhet redan 1970-talet. Mannen som startade HK Bygg var Helge Karlsson som snart fick hjälp av sonen Thomas.

Sedan dess har det hänt en hel del. Idag drivs företaget av Thomas, Monika Helgesson, Malin Helgesson och Mattias Fischer.

Totalt arbetar 9 personer på HK Bygg. I personalen finns säljare, truckförare, chaufförer. Genom åren har vi vuxit stadigt och vi strävar alltid efter att bli ännu bättre på det vi gör, så att vi kan ge dig som kund en ännu högre service. 2005 gick vi till exempel med i BOLIST-kedjan, med alla fördelar som det innebär. 2013 blev vi valda till årets köpman i Olofström, det är vi stolta över!

På HK Bygg möts du av en kompetent personal, till exempel har vi anställda med snickarbakgrund. Att vägleda dig som kund, och ge råd och tips, är något som vi verkligen gillar. Vi blir glada när vår kunskap får dig att lyckas med ditt projekt, aovsett om du är byggföretagare eller privatperson.

 

 

 

 

HK Bygg – Ett brett sortiment av hög kvalitet

Att vi är anslutna till BOLIST-kedjan innebär till exempel att vi endast arbetar med välkända varumärken, som står för en hög kvalité. Men vi har också möjlighet att köpa in produkter från andra leverantörer, som vi har goda erfarenheter av. Kvalitetstänket är dock detsamma, på HK Bygg går kvalitet alltid före ett väldigt lågt pris. Vårt sortiment innehåller det mesta – Fönster, dörrar, färg, tak, cement, plankor och brädor är bara några exempel på vad som finns hos oss. Vi har även ett samarbete med Näsums Snickeri, som innebär att vi bland annat kan specialanpassa trösklar

och måttsåga skivor. Vi har ett väldigt stort lager, men skulle vi sakna något tar vi givetvis hem det åt dig. Just att hitta lösningar för dig som kund ser vi som en av våra viktigaste uppgifter. Därför har vi generösa öppettider och vi erbjuder även hemkörning av varor, med kran eller paketbil mot enliten summa.

8 + 10 =

Vi svarar er inom kort!